045online.nl een uniek regionaal videoplatform voor het promoten van uw merk, product, webshop & organisatie!

Adverteren op 045online.nl is mogelijk door middel van het plaatsen van banners, webshop/product promotie of video-commercials. Binnen ons platform heeft u de mogelijkheid om uw reclameboodschap (Banner & videocommercial) doelgericht te tonen. U kunt uw banner of video-commercial bijvoorbeeld alleen tonen bij dé berichten van uw regio, stad, dorp of branche.

Naast deze advertising mogelijkheden heeft u ook de mogelijkheid om uw reeds bestaande zakelijke online-video’s (Youtube, Facebook of Vimeo) te promoten op 045online.nl.

Promoten van uw ‘COMMERCIËLE video(’s)!

Een internetvideo is een aantrekkelijk middel om op een snelle en overtuigende manier boodschappen over te brengen. Online video is momenteel het snelst groeiende communicatiemiddel op internet. Máár een video die niet, of niet voldoende bekeken wordt is zonde van de investering en of tijd. Goede videomarketing is daarom essentieel.

Via onze videoportaal 045online.nl en onze ‘social media channels’ kunnen wij ervoor zorgen dat uw ‘045’ video (nog) beter bekeken gaat worden. Op 045online.nl krijg de bezoeker een compleet overzicht van de laatste en beste regio 045 (Parkstad) (social) media in de diverse categorieën en steden en/of dorpen. Door dit actueel, ruim en duidelijk aanbod van ‘045’ media wordt ook uw video steeds extra onder de aandacht gebracht binnen de categorie gerelateerde berichten. Ook wordt uw video regelmatig aangekondigd in onze regionale ‘social media channels’.

Voor het promoten en plaatsen van uw commerciële video’s geldt een tarief van € 100,- per maand. (Minimale afname is 1 maand!)

Hiervoor ontvangt u een eigen video-pagina (eigen achtergrond) en wordt uw video herhaaldelijk aangekondigd in de speciale ‘aanbevolen –lijst’ onder iedere pagina op 045online.nl. Natuurlijk worden er geen commercials bij uw zakelijke video geplaatst! Verder worden er in de video- omschrijving diverse URL’s naar uw eigen website ingesloten en wordt uw video regelmatig aangekondigd op onze ‘social media channels!

Online pre-roll video-commercial

De explosieve groei van online video biedt adverteerders fantastische kansen. Neem de online pre- roll commercial, een video die wordt afgespeeld voordat een gekozen internetfilmpje van start gaat. Uitermate geschikt om een campagne te targetten op u specifieke doelgroep. Door aan het einde van de video een clickable gedeelte toe te voegen, creëer je ook nog eens traffic naar uw website.

Binnen onze (eigen) videoplayer heeft u de mogelijkheid om uw commercial random voor alle video’s te tonen alsook individueel voor een door u gekozen video uit uw regio of branche! Dit betekent dat u uw reclame boodschap nog doelgerichter kunt uitvoeren. Verder krijgt u aan het einde van uw reclame-campagne een duidelijk overzicht van de aantal views en ‘doorkliks’ van uw commercial.

Pre roll video per 1000 views 40,- Euro

Wij verstrekken u graag meer informatie!

U heeft geen video-commercial?

Wilt u een commercial laten maken? Dan ben u bij 045online.nl ook aan het juiste adres. Onze professionele partner Lifestyle WebTV weet als geen ander hoe ze u kunnen helpen met het vertalen van u verkoopboodschap naar een aantrekkelijke en goede commercial. Wij kunnen uw commercial reeds realiseren vanaf 250,- Euro. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Voice-over

Een voice-over kan uw video- boodschap verder versterken. Hiervoor moet u wél eerst uw tekst uitschrijven. Investeer dan ook meteen in een goede stem. De voice-over kan uw bericht maken of breken! Wij hebben contact met diverse Voice-over talenten die reeds vanaf 100 Euro uw geleverde tekst tot een sterke aanvulling op uw promotie-video zullen maken.

Dus, heeft u een passende stem nodig voor uw bedrijfsfilm, commercial, telefoonsysteem, instructievideo of phone-app? Wij werken met vaste tarieven. Daarnaast werken al onze stemmen vanuit eigen studio. Een voice-over of stemacteur van 045online.nl regelt u snel, gemakkelijk en voordelig. Op werkdagen leveren wij commercials binnen 24 uur aan via onze eigen uiterst snelle webserver. Vaak nog dezelfde dag. Bij projecten met teksten van meer dan 2 minuten kan de levertijd iets langer zijn.

Banners/advertenties

WAT ZIJN BANNERS?!

Banners zijn stilstaande of wisselende afbeeldingen die je vragen om naar een bepaalde website door te klikken. Banners zijn de afgelopen jaren enorm geëvolueerd, van een simpele rechthoek tot complete filmpjes en animaties met geluid.

Rectangle 336×280 max.60kb Plaatsing: rechtsboven naast bericht naar keuze. 1.000 views = 10,- Euro
Leaderboard 728×90 max. 50kb Plaatsing: gecentreerd boven bericht
1.000 views = 10,- Euro

*Materiaal ontvangen wij graag uiterlijk 3 werkdagen voor de start van de campagne zodat we dit goed kunnen testen en er zeker van kunnen zijn dat alles goed gaat verlopen. Bij vragen of onduidelijkheden m.b.t. specificaties kun je contact opnemen met info@semplus.nl.

Wilt u meer info over de mogelijkheden over het adverteren op deze website? Neem dan contact op met info@semplus.nl

Banners maken

Heeft de klant geen banner dan kan het team van 045.online een banner ontwerpen in de gevraagde afmeting. Een losse banner kost 75 euro.

Webshop/product promotie

Binnen de portal 045online heeft de gebruiker de mogelijkheid om eigen 045 (ooggetuige) foto’s, video’s en/of berichten te plaatsen. De gebruiker wordt hiervoor beloond met zgn. kortingspunten.

Deze kortingspunten kan de gebruiker inruilen tegen korting in de 045winkel. 1 Kortingspunt is 0.10 Euro korting waard!
Algemene voorwaarden kortingspunten:

 •   De korting is uitsluitend geldig via bestelling in de 045winkel!
 •   Leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen op de aangeboden producten gelden via dedesbetreffende aanbieder/webshop van het bestelde product.
 •   Kortingen staan op naam/gebruiker van 045online.nl en zijn niet overdraagbaar op derden!
 •   Kortingspunten voor Foto’s en video’s worden alleen toegekend bij plaatsing binnen 3 dagen na opnamedatum media!
 •   Maximale korting op een product is 50% van de reguliere prijs.Uw webshopproduct in de 045winkel!Door plaatsing van uw product in de 045winkel maakt u doorlopend promotie voor uw webshop en individuele producten. U product(ten) word(t)(en) gedurende minimaal 1 maand getoond in de webshop en in het berichtenoverzicht. In de productpagina zelf worden links naar uw webshop en product getoond.De bezoeker van de 045winkel heeft de mogelijkheid om een of meerdere producten via de 045shop te bestellen. De eventueel opgebouwde individuele kortingspunten worden hier direct verrekend. De webshophouder/aanbieder krijgt het bestel/reserveringsformulier via 045online doorgestuurd. Bij bestellingen in uw eigen webshop worden natuurlijk geen kortingen verleend!De klant moet zijn product altijd bij u winkeladres zelf ophalen en afrekenen.Voor het plaatsen van producten 1-10 betaald u eenmalige aanmaakkosten van 49,- euro en geeft u exclusieve korting (tot max. 50%) op de reguliere prijs gedurende de plaatsing in de 045winkel.U mag de producten wekelijks wijzigen.
 • Bovenstaande prijzen zijn excl. btw.
 • Meer info via info@semplus.nl
Show all timings
 • Monday09:00 AM - 05:00 PM
 • Tuesday09:00 AM - 05:00 PM
 • Wednesday09:00 AM - 05:00 PM
 • Thursday09:00 AM - 05:00 PM
 • Friday09:00 AM - 05:00 PM