De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad en Omstreken

Om bedrijven en consumenten in de regio nog beter met elkaar in contact te brengen is er sinds 2015 de plusREGIO Voordeelkrant in Parkstad, vol leuke kortingen, evenementen en de Parkstad agenda.

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad en Omstreken komt elk kwartaal uit in de regio Parkstad en omstreken, in een oplage van 100.000 exemplaren. Dit biedt u als ondernemer in Parkstad een unieke mogelijkheid om relatief voordelig een groot en tegelijk ook relevant publiek te bereiken.

Vergroot uw naamsbekendheid in de regio

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dan kan dat altijd in de vorm van een persoonlijk oriënterend gesprek. U als ondernemer in de regio staat bij ons centraal en wordt zo goed mogelijk geadviseerd en te woord gestaan. Wij denken graag met u mee op alles op het gebied van promotie, om uw naamsbekendheid en succes te vergroten. Dit doen wij door middel van ons eigen online platform en de plusREGIO  Voordeelkrant, alsmede door nauwe samenwerking met regionale partners. Samen sterk!

Adverteren in Parkstad in de plusREGIO Voordeelkrant

Als bedrijf, winkelier en zelfstandige ondernemer in de regio Parkstad kunt ook u adverteren in de plusREGIO Voordeelkrant en op plusREGIOPARKSTAD.nl. online. Doe ook mee en ontdek de voordelen van regionaal en meetbaar adverteren!

Meetbaar adverteren in uw regio

Meer naambekendheid en omzet bereikt u met een advertentie in de Parkstad Voordeelkrant.

Belangrijk is dat uw advertentie meetbaar is met een juiste communicatie!

Een advertentie is zo geplaatst, maar denkt u wel voldoende na over het effect van uw reclameboodschap? Door een concrete actie of aanbieding te plaatsen in de vorm van een kortingsbon kunt u het effect van uw advertentie eenvoudig meten. De lezer wordt direct aangespoord tot actie en de potentiële klant wordt duidelijk gemaakt wat u van hem of haar verwacht; langskomen! Of dit nu in de winkel is of online in uw webshop.

Wanneer u een kortingsbon of aanbieding plaatst in de Parkstad Voordeelkrant dan wordt deze ook gedeeld op de Plusregioparkstad Facebookpagina met (op moment van schrijven) bijna 2000 volgers! Zo kan elke inwoner van Parkstad altijd uw aanbieding vinden en hier gebruik van maken. Zorg er vandaag nog voor dat consumenten ook uw bedrijf beter weten te vinden en maak een afspraak.

KRANTEN in 2019!
Voorjaarseditie in maart: weekendverspreiding o.v.b. 30 en 31 maart 2019.
Zomereditie in juni: weekendverspreiding o.v.b. op 8 en 9 juni 2019.
Herfsteditie in september: weekendverspreiding o.v.b. op 31 augustus en 1 september 2019.
Wintereditie in december: weekendverspreiding o.v.b. op 23 en 24 voor BlackFriday  2019.

Q Advertentie tarieven & formaten
Q Laatste edities
Q Verspreidingsgebied

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad en Omstreken komt elk kwartaal uit in de regio Parkstad en omstreken, in een oplage van 125.000 exemplaren. Let op: JA NEE stickers krijgen geen krantje in de bus. Deze kunnen de krant digitaal vinden voor een periode van 3 maanden op www.plusregioparkstad.nl

Hier zult u de plusREGIO Voordeelkrant ontvangen:

Parkstad en Omstreken 125.000 postbussen
Parkstad: Brunssum - Heerlen - Kerkrade - Landgraaf -Nuth  - Onderbanken - Simpelveld - Voerendaal
Heuvelland: Vaals - Gulpen - Valkenburg - Margraten
Westelijke Mijnstreek: Schinnen

Smiley face