PARKSTAD BRUIST en BLOEIT!

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad / Parkstad Bruist en Bloeit Wees Loyaal Koop Lokaal de voordeligste print reclame in Parkstad.
Oplage 96.000 huis aan huis verspreid!

Om bedrijven en consumenten in de regio nog beter met elkaar in contact te brengen is er sinds 2015 de plusREGIO Voordeelkrant in Parkstad, vol leuke kortingen, evenementen en de Parkstad agenda.

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad komt 4 x uit per jaar en elk kwartaal Parkstad Bruist en Bloeit, elk in een oplage van 96.000 exemplaren. Dit biedt u als ondernemer in Parkstad een unieke mogelijkheid om relatief voordelig een groot en tegelijk ook relevant publiek te bereiken.

Vergroot uw naamsbekendheid in de regio:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dan kan dat altijd in de vorm van een persoonlijk oriënterend gesprek. U als ondernemer in de regio staat bij ons centraal en wordt zo goed mogelijk geadviseerd en te woord gestaan. Wij denken graag met u mee op alles op het gebied van promotie, om uw naamsbekendheid en succes te vergroten. Dit doen wij door middel van ons eigen online platform Parkstad Bruist en Bloeit en de plusREGIO  Voordeelkrant, alsmede door nauwe samenwerking met regionale partners. Samen sterk in d regio Parkstad!

Adverteren in Parkstad in de plusREGIO Voordeelkrant Parkstad & Parkstad Bruist en Bloeit.

Als bedrijf, winkelier en zelfstandige ondernemer in de regio Parkstad kunt ook u adverteren in onze lokale kranten en ook online. Doe ook mee en ontdek de voordelen van regionaal en meetbaar adverteren!

Meetbaar adverteren in uw regio:

Meer naambekendheid en omzet bereikt u met een advertentie in de Parkstad Voordeelkrant of in Parkstad Bruist en Bloeit.

Belangrijk is dat uw advertentie meetbaar is met een juiste communicatie!

Een advertentie is zo geplaatst, maar denkt u wel voldoende na over het effect van uw reclameboodschap? Door een concrete actie of aanbieding te plaatsen in de vorm van een kortingsbon kunt u het effect van uw advertentie eenvoudig meten. De lezer wordt direct aangespoord tot actie en de potentiële klant wordt duidelijk gemaakt wat u van hem of haar verwacht; langskomen! Of dit nu in de winkel is of online in uw webshop.

Wanneer u een kortingsbon of aanbieding plaatst in de Parkstad Voordeelkrant dan wordt deze ook gedeeld op de Plusregioparkstad Diverse Facebookpagina met (op moment van schrijven) een paar duizend volgers. Zo kan elke inwoner van Parkstad altijd uw aanbieding of dienst vinden en hier gebruik van maken. Zorg er vandaag nog voor dat consumenten ook uw bedrijf beter weten te vinden en maak een afspraak.

PARKSTAD BRUIST en BLOEIT!
Wees Loyaal Koop Lokaal!

Om de 3 maanden een seizoens krant in Parkstad in het voorjaar, zomer, herfst en in de winter.
Online werken wij samen met 45online.nl. – 043online.eu – 046online.nl.
045online wordt gemiddeld per dag door meer dan 15.000 bezoekers bezocht

Planning 2021 onder voorbehoud.

Voorjaarsedities:
Parkstad Bruist en Bloeit oplage 96.000 exemplaren in maart, met weekendverspreiding ondervoorbehoud op 13 en 14  maart. paar dagen voor de landelijke verkiezingen.

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad oplage 96.000 exemplaren in mei, met weekendverspreiding indien mogelijk vanwege Corona op 8 en 9 mei. Paar dagen voor Hemelvaart en 2 weken voor voor de Pinksteren

Zomereditie:
Parkstad Bruist en Bloeit oplage 96.000 exemplaren in juni, met weekendverspreiding op 26 en 27 juni.

Herfstedities:
Parkstad Bruist en Bloeit oplage 96.000 exemplaren in september, met weekendverspreiding onder voorbehoud 4 en 5 september.plusREGIO De voordeelkrant Parkstad oplage 96.000 exemplaren in november, met  weekend verspreiding indien mogelijk vanwege Corona op  20 en 21 november. Een week voor Black Friday en Cyber Monday.

Wintereditie:
Parkstad Bruist en Bloeit
oplage 96.000 exemplaren in december, met  weekend verspreiding onder voorbehoud 4 en 5 december  in het sinterklaas weekend.
De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad oplage 96.000 exemplaren in mei, met weekendverspreiding indien mogelijk vanwege Corona op 12 en 13 december. 2 weken voor de kerstdagen.

De Tarieven 2021 zijn binnenkort hier te verwachten.
1-Parkstad Bruist en Bloeit! 
Wees Loyaal Koop Lokaal.
2-De plusregio Voordeelkrant Parkstad.

Wilt u elke maand adverteren in Parkstad, dat is mogelijk bij SEMPLUS adverteren op maat bij de juiste partner.

 

Q Advertentie tarieven & formaten
Q Laatste edities
Q Verspreidingsgebied

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad en Omstreken komt elk kwartaal uit in de regio Parkstad en omstreken, in een oplage van 125.000 exemplaren. Let op: JA NEE stickers krijgen geen krantje in de bus. Deze kunnen de krant digitaal vinden voor een periode van 3 maanden op www.plusregioparkstad.nl

Hier zult u de plusREGIO Voordeelkrant ontvangen:

Parkstad Bruist en Bloeit 105.000 postbussen.
Parkstad: Brunssum - Heerlen - Kerkrade - Landgraaf - Beekdaelen - Simpelveld - Voerendaal

Parkstad en Omstreken 125.000 postbussen.
Parkstad: Brunssum - Heerlen - Kerkrade - Landgraaf -Nuth  - Onderbanken - Simpelveld - Voerendaal
Heuvelland: Vaals - Gulpen - Valkenburg - Margraten
Westelijke Mijnstreek: Schinnen

Smiley face