Liefde voor film

Upendi betekent ‘liefde’. Liefde voor film. Liefde voor ons vak. Onze passie voor bewegend beeld is in elke productie terug te vinden. Dat zorgt voor bijzondere en indrukwekkende films.

Doeltreffende communicatie

Film heeft zich ontwikkeld tot het belangrijkste communicatiemiddel om uw doelgroep te bereiken. Met onze films communiceert u helder, duidelijk en effectief. Wij vertellen uw verhaal met bewegend beeld, gericht op uw doelgroep.

Ook in de relaties met onze klanten zetten wij in op heldere communicatie. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven een langdurige samenwerking na en dat is alleen te bereiken middels doeltreffende communicatie.

Team van professionals

Met de media-ervaring binnen het bedrijf zijn wij in staat om u als klant volledig te ontzorgen. Bovendien kunnen wij vertrouwen op een groot netwerk aan professionals zoals stemacteurs, figuranten, acteurs, visagisten, grimeurs en dergelijke. Hierdoor denkt u na over uw product en uw boodschap en kunt u de vertaling naar bewegend beeld volledig aan ons overlaten.

Technisch onderscheidend

We beschikken niet alleen over 4K-camera’s maar ook over een drone, speciale rigging (zoals o.a. een steadicam en een vijf meter lange filmkraan) en alle faciliteiten voor montage, het maken van animaties en distributie.

Voor indrukwekkende films met dynamische shots bent u aan het juiste adres.

Zie portfolio Upendifilm klik hier!
Meer naamsbekendheid en omzet met een promotiefilm van uw bedrijf in uw regio!
In verband met uw wensen maken wij altijd eerst een afspraak met u. Om zo op maat een offerte te maken.
Voor het maken van een afspraak neem contact met SEMPLUS. Adverteren op Maat! info@semplus.nl of 06-31935310.
Show all timings
  • Monday09:00 AM - 05:00 PM
  • Tuesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Wednesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Thursday09:00 AM - 05:00 PM
  • Friday09:00 AM - 05:00 PM