Quatro Cinema:
Wat is er nu leuker dan een avondje uit met vrienden of familie? Bij Quatro Cinema zorgen wij voor een compleet avondje uit. Begin de avond met een hapje & drankje in onze Quatro Bar en eindig de avond met een film naar keuze!
Geen overvolle, grote bioscoop maar een kleine, gezellige, sfeervolle uitgaansgelegenheid. Ervaar het zelf!
Bij Quatro Cinema werken wij met alle facetten aan een optimale filmbeleving. In een sfeervolle, gezellige omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar heerlijke flammkuchen in onze Quatro Bar, de meest comfortabele stoelen,
het mooiste beeld en het fijnste geluid.
Quatro Bar & Bistro:
 
Tijdens de film heb je geen tijd om gezellig bij te kletsen met je vrienden, familie of collega’s. Maar dat is natuurlijk wel de bedoeling van een avondje uit! In onze Quatro Bar kun je voor of na de film een drankje doen in een sfeervolle setting. Tevens bieden wij heerlijke, kleine hapjes voor bij de borrel. Zin om van te voren bij ons te komen eten? Probeer dan eens onze overheerlijke flammkuchen. 
 
Flammkuchen is de unieke delicatesse uit de Frans/Duitse Elzas. Aldaar al meer dan honderd jaar een begrip in bijna iedere horecagelegenheid. Inmiddels ook in Nederland een graag gezien als lunchgerecht, tussendoortje, borrelgarnituur, midnight snack, als alternatief voor pannenkoek of pizza, maar ook als dessert. 
 
Wist u dat onze bar & bistro ook af te huren is voor al uw feestjes en gelegenheden? U kunt hierbij denken aan verjaardagsfeestjes, een babyborrel, nieuwjaarsborrel, afscheidsborrel noem maar op! Quatro kiest er niet voor om u een standaard “pakket” voor een standaard prijs te bieden. In plaats van u te vertellen hoe u uw uitje moet inrichten, luisteren we veel liever naar uw eigen, persoonlijke wensen. In goed overleg zorgen wij voor een gezellige middag of avond. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk, bijvoorbeeld met consumpties of hapjes. Gezellig borrelen na de film, een leuke Sinterklaasmiddag met de kinderen of een smakelijke lunch of diner, al dan niet met beschikbaarheid van ons vriendelijke en servicegerichte personeel. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.
Wilt u ook op de schermen staan van de QUATRO CINEMA in Heerlen?
Neem dan contact op met SEMPLUS adverteren op Maat!
info@semplus.nl of 06-31935310
Zijn 3 jarige of 5 jarige contracten via CINEFOX!