ONZE VISIE

Geen klant of opdracht is hetzelfde. Ons werk is geen lopende band werk. De automatische piloot is niet ingebouwd in ons DNA. Elke dag het beste uit onze mogelijkheden halen en samen met de klant naar resultaat gerichte oplossingen zoeken, die wij kunnen vertalen in beeld en/of geluid. We streven naar een duurzame en betrouwbare relatie met onze klanten om constant de perfecte match te creëren.

ONS WERK

Divers en veelzijdig. Van foto-shoots van productfotografie en festivals tot video’s van bedrijfspromotie, beurzen en overige live-events. Elke productie heeft dan ook zijn eigen identiteit. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke ideeën, wensen en kenmerken om diens imago, merk en logo zo optimaal mogelijk onder de aandacht te brengen. Kijk voor een impressie op ons portfolio en daag ons uit om ook voor u en samen met u een product op maat te creëren, dat niets aan duidelijkheid over laat wie u bent, wat u doet en waarvoor u staat.

ONS TEAM

Quincy is met de eerste activiteiten van The Image Way in 2016 gestart na haar studie Communicatie & Multimedia Design aan Zuyd Hogeschool te Maastricht. Eerst met enkele projecten voor Heerlen Mijn Stad en later in 2017 met de eerste opdrachten voor enkele retailers in de Parkstad. Zij is het creatieve visuele brein van The Image Way en zorgt altijd voor een unieke uitvoering die aansluit bij de wensen van de klant.

Henk is vanaf oktober 2017 toegetreden tot The Image Way. Hij zorgt voor de communicatie en sales. Door zijn jarenlange ervaring in diverse buitendienstfuncties in de financiële dienstverlening en grafische wereld, in zowel B2C als ook B2B, zit de commerciële uitdaging goed bij hem opgeborgen.

Show all timings
  • Monday09:00 AM - 05:00 PM
  • Tuesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Wednesday09:00 AM - 05:00 PM
  • Thursday09:00 AM - 05:00 PM
  • Friday09:00 AM - 05:00 PM