Adverteren?

Bioscoop Reclame

Navigatie

Hier beneden kunt u zich laten navigeren door de pagina heen voor specifieke onderwerpen.
Quatro Cinema Heerlen
Lees meer!
Vue Kerkrade

 

Lees Meer!
Vue Kerkade
Lees Meer!
Beersdalweg
Heerlen
Lees Meer!
MobiCenter Heerlen spandoeken
Lees Meer!

Quatro Cinema Heerlen

Wat is er nu leuker dan een avondje uit met vrienden of familie? Bij Quatro Cinema zorgen wij voor een compleet avondje uit. Begin de avond met een hapje & drankje in onze Quatro Bar en eindig de avond met een film naar keuze!
Geen overvolle, grote bioscoop maar een kleine, gezellige, sfeervolle uitgaansgelegenheid. Ervaar het zelf!
Bij Quatro Cinema werken wij met alle facetten aan een optimale filmbeleving. In een sfeervolle, gezellige omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar heerlijke flammkuchen in onze Quatro Bar, de meest comfortabele stoelen,
het mooiste beeld en het fijnste geluid.

Quatro Bar & Bistro

Tijdens de film heb je geen tijd om gezellig bij te kletsen met je vrienden, familie of collega’s. Maar dat is natuurlijk wel de bedoeling van een avondje uit! In onze Quatro Bar kun je voor of na de film een drankje doen in een sfeervolle setting. Tevens bieden wij heerlijke, kleine hapjes voor bij de borrel. Zin om van te voren bij ons te komen eten? Probeer dan eens onze overheerlijke flammkuchen. 
Flammkuchen is de unieke delicatesse uit de Frans/Duitse Elzas. Aldaar al meer dan honderd jaar een begrip in bijna iedere horecagelegenheid. Inmiddels ook in Nederland een graag gezien als lunchgerecht, tussendoortje, borrelgarnituur, midnight snack, als alternatief voor pannenkoek of pizza, maar ook als dessert. 

Feestjes en gelegenheden?

Wist u dat onze bar & bistro ook af te huren is voor al uw feestjes en gelegenheden? U kunt hierbij denken aan verjaardagsfeestjes, een babyborrel, nieuwjaarsborrel, afscheidsborrel noem maar op! Quatro kiest er niet voor om u een standaard “pakket” voor een standaard prijs te bieden. In plaats van u te vertellen hoe u uw uitje moet inrichten, luisteren we veel liever naar uw eigen, persoonlijke wensen.
In goed overleg zorgen wij voor een gezellige middag of avond. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk, bijvoorbeeld met consumpties of hapjes. Gezellig borrelen na de film, een leuke Sinterklaasmiddag met de kinderen of een smakelijke lunch of diner, al dan niet met beschikbaarheid van ons vriendelijke en servicegerichte personeel. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

Contact QUATRO CINEMA Heerlen

Wilt u ook op de schermen staan van de QUATRO CINEMA in Heerlen? Neem dan contact op met SEMPLUS adverteren op Maat! Zijn 3 jarige of 5 jarige contracten via CINEFOX!
info@semplus.nl of 06-31935310

VUE Kerkrade

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en een van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment.
Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Vue is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

MISSION STATEMENT

Het is de missie van Vue om de beste keuze in content te leveren gecombineerd met de beste technologie in de beste omgeving. Groei en innovatie zorgen voor een continue ontwikkeling en verbetering van de big screen entertainment ervaring.
Bij Vue staat de optimale filmbeleving centraal. In een warme omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar het beste in beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen.

VUE INTERNATIONAL

Sinds zijn oprichting in 2003 in het Verenigd Koninkrijk heeft Vue zich internationaal gevestigd als exploitant en ontwikkelaar van moderne en innovatieve bioscopen. Vanaf 2012 heeft Vue International verschillende Europese bioscoopketens verworven, waaronder Apollo Cinemas, CinemaxX, Multikino en Space Cinemas  en het Nederlandse JT Bioscopen in 2015, destijds het oudste bioscoopconcern van Nederland.
Verdeeld over 10 landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa.

Contact VUE Kerkrade

Wilt u ook op de schermen staan van de Vue in Kerkrade? Neem dan contact op met SEMPLUS adverteren op Maat! Zijn 3 jarige of 5 jarige contracten via CINEFOX!
info@semplus.nl of 06-31935310.