Adverteren?

Online Adverteren

plusREGIO Parkstad

Wij geven advies op maat in samenwerking met u!
Via het online platform plusregioparkstad.nl biedt SEMPLUS ‘de lokale ondernemer’ de mogelijkheid om lokaal te adverteren en consumenten de kans om deze bedrijven te ontdekken. plusregioregioparkstad.nl is een online platform voor bedrijven en consumenten in uw eigen regio. plusREGIO heeft als doelstelling mensen te verbinden en samenwerkingen aan te gaan met een lokaal karakter.
Ondernemend, maatschappelijk en cultureel. Samen sterk!

045 online

045online.nl een uniek regionaal platform voor het promoten van uw merk & organisatie!
Adverteren op 045online.nl is mogelijk door middel van het plaatsen van banners of video-commercials. Binnen ons platform heeft u de mogelijkheid om uw reclameboodschap (Banner & videocommercial) doelgericht te tonen. U kunt uw banner of video-commercial bijvoorbeeld alleen tonen bij dé videoberichten van uw regio of branche. Naast de advertising mogelijkheden heeft u ook de mogelijkheid om uw reeds bestaande zakelijke online-video’s (Youtube, Facebook of Vimeo) te promoten op 045online.nl.

Formaten en specificaties – GIF/JPEG creatives

  • Skyscraper / Wide skyscraper 120×600
  • Rectangle 300×250/336×280 | Actie tot en met 1 januari 2020 – € 35,- p. maand
  • Leaderboard 728×90
  • Half-page Ad 300×600/336×600
  • Billboard 1400×250
  • Fishtank 1400×500

Steun lokale bedrijven

Vanuit deze samenwerking zal iedereen die zijn regio een warm hart toedraagt voordeel ervaren. Steun lokale bedrijven, bespaar op uw kosten en blijf op de hoogte van nieuws en evenementen in uw eigen regio. Regionaal verbinden wij door middel van onze plusregioparkstad.nl, de Parkstad Voordeelkrant en aantrekkelijke kortingen voor zowel bedrijven als consumenten.
Door middel van o.a. banner reclame, beeldscherm en spiegelreclame en een samenwerking met de Quatro4 bioscoop en kortingskaart, zet SEMPLUS zich voortdurend in voor een grotere naamsbekendheid in de regio Parkstad.

Ontdek Parkstad op één pagina!

De link  www.plusregioparkstad.nl is doorgelinkt naar www.semplus.nl
Wilt u met uw bedrijf ook vindbaar zijn op de nieuwe site waar ondernemers en consumenten elkaar kunnen vinden? En zo de brug slaan tussen de zoekende consument en uw bedrijf? Voor slechts € 199 per jaar maken we van uw bedrijf een online reportage op ons platform met een eigen bedrijfspagina.
Meedoen? Stuur een e-mail naar info@semplus.nl of bel 0631935310