plusREGIO Parkstad

Via het online platform plusregioparkstad.nl biedt SEMPLUS ‘de lokale ondernemer’ de mogelijkheid om lokaal te adverteren en consumenten de kans om deze bedrijven te ontdekken. plusregioregioparkstad.nl is een online platform voor bedrijven en consumenten in uw eigen regio. plusREGIO heeft als doelstelling mensen te verbinden en samenwerkingen aan te gaan met een lokaal karakter.

Ondernemend, maatschappelijk en cultureel. Samen sterk!

Steun lokale bedrijven

Vanuit deze samenwerking zal iedereen die zijn regio een warm hart toedraagt voordeel ervaren. Steun lokale bedrijven, bespaar op uw kosten en blijf op de hoogte van nieuws en evenementen in uw eigen regio. Regionaal verbinden wij door middel van onze plusregioparkstad.nl, de Parkstad Voordeelkrant en aantrekkelijke kortingen voor zowel bedrijven als consumenten.

Door middel van o.a. banner reclame, beeldscherm en spiegelreclame en een samenwerking met de Quatro4 bioscoop en kortingskaart, zet SEMPLUS zich voortdurend in voor een grotere naamsbekendheid in de regio Parkstad.

‘Ontdek Parkstad op één pagina’!

De link  www.plusregioparkstad.nl is doorgelinkt naar www.semplus.nl

Wilt u met uw bedrijf ook vindbaar zijn op de nieuwe site waar ondernemers en consumenten elkaar kunnen vinden? En zo de brug slaan tussen de zoekende consument en uw bedrijf? Voor slechts € 199 per jaar maken we van uw bedrijf een online reportage op ons platform met ee eigen bedrijfspagina.

Meedoen? Stuur een e-mail naar info@semplus.nl of bel 0631935310