Adverteren?

Print Adverteren

PARKSTAD BRUIST en BLOEIT!

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad / Parkstad Bruist en Bloeit Wees Loyaal Koop Lokaal de voordeligste print reclame in Parkstad. Oplage 97.000 huis aan huis verspreid!
4 edities per jaar in Maart-Juni-September-December 2024.
De enige lokale krant met alleen ondernemers – diensten – evenementen uit Parkstad en Limburg.

De voordeligeste reclame krant in Parkstad reeds adverteren vanaf €179,- excl. btw.

De pr- krant waar de advertenties van ondernemers – diensten evenementen  centraal staan.

Voor de mogelijkheden bel 0631935310 of mail naar info@semplus.nl

 

Meer in uw regio!

De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad & Parkstad Bruist en Bloeit Wees Loyaal Koop Lokaal zijn de voordeligste pr-kranten in Parkstad.
Oplage 97.000 huis aan huis verspreid!
Om bedrijven en consumenten in de regio nog beter met elkaar in contact te brengen is er sinds 2015 de plusREGIO Voordeelkrant in Parkstad, vol leuke kortingen, evenementen en de Parkstad agenda.
De plusREGIO Voordeelkrant Parkstad komt  o.v.h. 2 x uit per jaar en elk kwartaal Parkstad Bruist en Bloeit, elk in een oplage van 97.000 exemplaren. Dit biedt u als ondernemer in Parkstad een unieke mogelijkheid om relatief voordelig een groot en tegelijk ook relevant publiek te bereiken.

Hulpactie Watersnood Zuid Limburg

Samen Sterk in Zuid-Limburg
Diep geraakt door de verhalen van de getroffenen van de watersnood in Zuid-Limburg ontstond er een mooi initiatief. In samenwerking met verschillende relaties heeft SEMPLUS het plan opgevat deze krant uit te geven met het thema ‘Samen Sterk in Zuid-Limburg’. Bedrijven die kunnen helpen met de wederopbouw van de getroffen ondernemers en particulieren laten in deze krant van zich horen en bieden acties aan. Eventuele winst uit dit initiatief wordt gedoneerd aan de landelijke hulpactie Giro 777.

Neem een kijkje in onze online folders!

Klik op een folder hier beneden om automatisch te worden begeleid.