Ja, ik wil adverteren!

 

Banner Reclame

Op zoek naar een plek voor uw reclame?

Hier beneden hebben wij een aantal locaties voor u waar wij banner reclame kunnen ophangen.
A76 Heerlen – Geleen afslag Spaubeek
Lees meer!
Eurode Business Center Kerkrade
Lees Meer!
N281 afslag Beitel – Simpelveld
Lees Meer!
Beersdalweg
Heerlen
Lees Meer!
Woonboulevard Heerlen
Lees Meer!
Huisbergerstraat Heerlen
Lees meer!
Banner
Hoensbroek
Lees Meer!
Valkenburgerweg Nuth
Lees Meer!
Euregioweg
Heerlen
Lees Meer!
Woonboulevard Heerlen
Lees Meer!

A76 Heerlen – Geleen afslag Spaubeek

A 76 Heerlen – Geleen op het hekwerk van Hans Deckers in Spaubeek.
Wilt u gezien worden op een unieke hotspot waar duizenden mensen per dag langs rijden? Adverteer dan met onze outdoor banner / spandoek reclame op de A76 Heerlen – Geleen. De Spandoeken hebben een formaat van 9.80 bij 1.80 en worden gehangen voor een periode vanaf 1 maand. Onze banners worden op maat gemaakt door Van de Boogaard reclame te Heerlen.
Na de periode kunnen de doeken binnen 2 weken afgehaald worden bij Van den Boogaard reclame in Heerlen, na 2 weken worden ze verwijderd!

Prijs banner kopse kant van Heerlen naar Spaubeek:

4 weken €1.500,- excl. btw.
12 weken  €3.000,- excl. btw.
Een voordeel van € 1.500,- excl. btw.

Prijs banner zijkant autosnelweg:

Prijs per doek per 4 weken €1.250,- excl. btw.
Prijs per doek per 12 weken is €2.500,- excl. btw.
Een voordeel van € 1.250,- excl. btw.

Contact

Prijzen zijn inclusief spandoek & op- en afhangen van het spandoek. Betalingen zijn altijd vooraf. Bestand kant en klaar aanleveren in zo hoog mogelijk resolutie liefst vanaf 600 DPI naar info@semplus.nl. Wilt u het bestand laten opmaken door SEMPLUS? Hiervoor berekenen wij € 49,- excl. btw.
De spandoeken hangen op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook. Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op. info@semplus.nl of bel  06-31935310

Eurode Business Center Kerkrade

Ook hier hangen op de Roderlandbaan- Aachener Straat  ter hoogte rotonde bij Eurorode Business Center ideaal voor de Duitse en Nederlandse consument. Op deze locatie zijn 5 plekken ter beschikking.

Afmeting spandoeken klein zijn  280 cm x 1.30 cm.

Per doek per maand: €325,- excl. btw.
Per doek per  kwartaal: €650,- excl. btw.

Afmeting spandoeken klein zijn  280 cm x 1.30 cm.

Per doek per maand: €750,- excl. btw.
Per doek per  kwartaal: €1500,- excl. btw.

Contact

Prijzen zijn inclusief per doek, op- en afhangen!
Bestand kant en klaar aanleveren naar info@semplus.nl. Bestand laten opmaken door SEMPLUS € 49,- excl. btw. Na het afhangen van het doek kan het spandoek binnen 2 weken opgehaald worden bij Van den Boogaard Reclame. Betaling is altijd vooraf en spandoek reclame is altijd op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook. Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op via: info@semplus.nl of bel 06-31935310

N281 afslag Beitel – Simpelveld

Wilt u gezien worden op een unieke hotspot waar duizenden mensen per dag langs rijden? Adverteer dan met onze outdoor banner / spandoek reclame op de Afslag Beitel – Simpelveld. De Spandoeken hebben een formaat van 4.20 bij 4.20 en worden gehangen voor een periode per 4 weken. Onze banners worden op maat gemaakt door Van de Boogaard reclame te Heerlen.
Na de periode kunnen de doeken binnen 2 weken afgehaald worden bij Van den Boogaard reclame in Heerlen, na 2 weken worden ze automatisch verwijderd!

Prijs per banner:

4 weken € 750,- excl. btw.
12 weken  € 1.500,- excl. btw.
Een voordeel van €  750,- excl. btw.

Contact

Prijzen zijn inclusief spandoek & op- en afhangen van het spandoek. Betalingen zijn altijd vooraf. Bestand kant en klaar aanleveren in zo hoog mogelijk resolutie liefst vanaf 600 DPI naar info@semplus.nl. Wilt u het bestand laten opmaken door SEMPLUS? Hiervoor berekenen wij € 49,- excl. btw. Meerprijs spandoek zonder naad toeslag van € 75,- excl. btw.
De spandoeken hangen op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook. Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op. info@semplus.nl of bel  06-31935310

Beersdalweg Heerlen

Van den Boogaard Relatie geschenken & Specialist in Binnen-en Buitenreclame Heerlen/Hoensbroek
Beersdalweg gemiddeld 30.000 voorbijgangers per dag!
Zuil A van den Boogaard zichtbaar vanaf Eussi Fruit. Zuil B van den Boogaard zichtbaar vanaf MC Donalds.
Banner per zijde afmeting 256 cm x 256 cm.
Per maand  per doek:  € 599,- excl. btw.
Per kwartaal  per doek: € 1.199,- excl. btw.

Contact

Prijzen zijn inclusief doek, op- en afhangen!
Bestand kant en klaar aanleveren naar info@semplus.nl. of het bestand laten opmaken door SEMPLUS voor een bedrag van € 49,- excl. btw. Na het afhangen van het doek kan het spandoek binnen 2 weken opgehaald worden bij Van den Boogaard Reclame. Betaling is altijd vooraf en spandoek reclame is altijd op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook.
Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op via: info@semplus.nl of bel 06-31935310

MobiCenter Heerlen spandoeken

ADVERTEREN IN DE WASBOXEN

De wasboxen bevinden zich op straat- niveau en zijn volledig zichtbaar vanaf de weg en voor voorbijgangers.
In de was- boxen hebben we per wasbox twee adver- tentiemogelijkheden.
Afmetingen Lightboxes:
125cm x 90cm

ADVERTEREN IN ONZE PARKEERGARAGES

In de parkeergarage op straatniveau beschikken wij over zes advertieoppervlak- ken in onderstaande afmetingen.
Afmetingen Spandoeken:
275cm x 175cm
240cm x 175cm
275cm x 135cm (kelder)

ADVERTEREN OP ONZE LED SCHERMEN

In de etalage aan de voorzijde beschikken wij over een groot indoor LED scherm en is van buiten te zien waarop u kunt adverteren.
Afmetingen Led Scherm:
Groot: 292cm x 166cm

ADVERTEEROPTIES & -PAKKETTEN

Pakket 1 adverteren in de wasbox:
 • 6 maanden: € 450,-
 • 12 maanden: € 750,-
Pakket 2 adverteren in de garage:
Kelder:
 • 6 maanden: €300,-
 • 12 maanden: €450,-
Begane Grond:
 • 6 maanden: €350,-
 • 12 maanden: €600,
Pakket 3 adverteren in een wasbox en beide parkeergarages:
 • 6 maanden: €975,-
 • 12 maanden: €1.500,-
Pakket 4 adverteren op indoor led scherm voorzijde pand zichtbaar van buiten:
Periodes / Led groot:
 • 1 maand – €300,-
 • 3 maanden – €600,-
 • 6 maanden – €1.100,-
 • 12 maanden – 2.000,-

 

 

Contact

Binnen de advertentiecyclus wordt uw advertentie telkens voor 6 seconden vertoond. Alle prijzen zijn excl. btw. Formaat bestand led schermen zijn 1920×1080 px.
Wilt u het bestand laten opmaken door SEMPLUS? Hiervoor berekenen wij € 49,- excl. btw. Voor meer info neem gerust contact op met SEMPLUS adverteren op maat! Mail naar info@semplus.nl of bel 0631935310

Huisbergerstraat Heerlen

Ook hier hangen op de Husibergerstraat 134  ter hoogte afslag Rennemigerveldweg naar Eurohandels Onderneming. Niet te missen vanaf de Beersdalweg!
Er zijn 2 locaties ter beschikking.
Afmeting spandoeken zijn  280 cm x 100 cm.
Per doek per maand: €225,- excl. btw.
Per doek per kwartaal: €450,- excl. btw.

Contact

Prijzen zijn inclusief per doek, op- en afhangen! Bestand kant en klaar aanleveren naar info@semplus.nl. Bestand laten opmaken door SEMPLUS € 49,- excl. btw. Na het afhangen van het doek kan het spandoek binnen 2 weken opgehaald worden bij Van den Boogaard Reclame.
Betaling is altijd vooraf en spandoek reclame is altijd op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook.
Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op via: info@semplus.nl of bel  06-31935310

Banner Hoensbroek

Ook hier hangen op de Akerstraat Noord  ter hoogte van houthandel Boumans? Er zijn 2 locaties ter beschikking. Een is zichtbaar vanuit richting Hoensbroek en de ander vanuit de autoboulevard richting Hoensbroek.
Afmeting spandoeken zijn  breed 280 cm x hoog 106 cm.
Per maand: €299,- excl. btw.
Per kwartaal: €599,- excl. btw.

Contact

Prijs is per locatie inclusief  doek en op- en afhangen! Bestand kant en klaar aanleveren naar info@semplus.nl. Bestand laten opmaken door SEMPLUS € 49,- excl. btw. Na het afhangen van het doek kan het spandoek binnen 2 weken opgehaald worden bij Van den Boogaard Reclame. Betaling is altijd vooraf en spandoek reclame is altijd op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook. Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op via: info@semplus.nl of bel  06-31935310

Valkenburgerweg Nuth

Ook hier hangen op de Valkenburgerweg ter hoogte van in de Haversack?
Er zijn 2 locaties ter beschikking. Een zichtbaar vanuit Nuth richting Hulsberg – Valkenburg en de tegenovergestelde richting.
Afmeting spandoeken zijn  212 cm x 80 cm.
Prijs per banner / spandoek
Per maand: €299,- excl. btw.
Per kwartaal: €599,- excl. btw.

Contact

Prijzen zijn per locatie inclusief doek, op- en afhangen! Bestand kant en klaar aanleveren naar info@semplus.nl. Bestand laten opmaken door SEMPLUS € 49,- excl. btw. Na het afhangen van het doek kan het spandoek binnen 2 weken opgehaald worden bij Van den Boogaard Reclame. Betaling is altijd vooraf en spandoek reclame is altijd op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook.
Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op via: info@semplus.nl of bel  06-31935310

Euregioweg Heerlen

Wilt u gezien worden op een unieke hotspot waar duizenden mensen per dag langs rijden? Adverteer dan met onze outdoor banner / spandoek reclame op de Afslag Beitel – Simpelveld. De Spandoeken hebben een formaat van 420 b x 206 h cm of  420 b x 198 h cm en worden gehangen voor een periode per 4 weken.
Onze banners worden op maat gemaakt door Van de Boogaard reclame te Heerlen. Na de periode kunnen de doeken binnen 2 weken afgehaald worden bij Van den Boogaard reclame in Heerlen, na 2 weken worden ze automatisch verwijderd!

Prijs per banner / spandoek

4 weken € 750,- excl. btw.
12 weken  € 1.500,- excl. btw.
Een voordeel van €  750,- excl. btw.

Contact

Prijzen zijn inclusief spandoek & op- en afhangen van het spandoek. Betalingen zijn altijd vooraf.
Bestand kant en klaar aanleveren in zo hoog mogelijk resolutie liefst vanaf 600 DPI naar info@semplus.nl. Wilt u het bestand laten opmaken door SEMPLUS? Hiervoor berekenen wij € 49,- excl. btw. De spandoeken hangen op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook.
Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op. info@semplus.nl of bel  06-31935310

Woonboulevard Heerlen

Woonboulevard Heerlen op het frame  van de Shell. Vanaf 1 januari 2021 kun u met uw bedrijf hierop staan.
Wilt u gezien worden op een unieke hotspot waar duizenden mensen per dag langs rijden? Adverteer dan met onze outdoor banner / spandoek reclame op de Woonboulevard. De Spandoeken hebben een formaat links – rechts van 345 b x 145 h cm of spandoek rotonde formaat van 280 b x 120 h cm en worden gehangen voor een periode per 4 weken. Onze banners worden op maat gemaakt door Van de Boogaard reclame te Heerlen. Na de periode kunnen de doeken binnen 2 weken afgehaald worden bij Van den Boogaard reclame in Heerlen, na 2 weken worden ze automatisch verwijderd!

Prijs per banner / spandoek

4 weken € 750,- excl. btw.
12 weken  € 1.500,- excl. btw.
Een voordeel van €  750,- excl. btw.
Prijzen zijn inclusief spandoek & op- en afhangen van het spandoek. Betalingen zijn altijd vooraf. Bestand kant en klaar aanleveren in zo hoog mogelijk resolutie liefst vanaf 600 DPI naar info@semplus.nl. Wilt u het bestand laten opmaken door SEMPLUS? Hiervoor berekenen wij € 49,- excl. btw. De spandoeken hangen op eigen risico en SEMPLUS is niet aansprakelijk voor welke rede dan ook. Interesse in een mooie banner / spandoek voor uw bedrijf aan een unieke hotspot in de regio? Neem contact met ons op. info@semplus.nl of bel  06-31935310
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google