Adverteren?

Online Diensten

Navigatie

Hier beneden kunt u zich laten navigeren door de pagina heen voor specifieke onderwerpen.
ISL Marketing
Lees meer!
045 Online
Lees Meer!
SEMPLUS
Lees Meer!
Beersdalweg
Heerlen
Lees Meer!
MobiCenter Heerlen spandoeken
Lees Meer!

HL marketing

Google Adwords omvat alle advertentiemogelijkheden binnen Google. Naast het adverteren binnen de Googlekanalen is het ook mogelijk om te adverteren op websites van Google partners. Googleadvertenties kunnen onderverdeeld worden in advertenties in het zoeknetwerk en in het display netwerk. Beide hebben ze een ander doel.
Advertenties in het zoeknetwerk zijn veel meer conversie gericht en advertenties in het display netwerk zijn meer gericht op het vergroten van de naamsbekendheid. HL Marketing is ook ‘Official Google Certified Partner’ Dit wilt zeggen dat wij de benodigde expertise hebben en ervaring hebben omtrent Google Adwords.

ISL Marketing

Wij zijn ISL Marketing, een online marketingbureau in Heerlen. Recent vierden we ons 12,5 jarig bestaan en werken we voor waanzinnige gave klanten in de regio! We zijn een gedreven team van 7 jonge specialisten met één  gezamenlijke passie: Online succes voor onze klanten!

045 online

045online.nl een uniek regionaal platform voor het promoten van uw merk & organisatie!
Adverteren op 045online.nl is mogelijk door middel van het plaatsen van banners of video-commercials. Binnen ons platform heeft u de mogelijkheid om uw reclameboodschap (Banner & videocommercial) doelgericht te tonen. U kunt uw banner of video-commercial bijvoorbeeld alleen tonen bij dé videoberichten van uw regio of branche. Naast de advertising mogelijkheden heeft u ook de mogelijkheid om uw reeds bestaande zakelijke online-video’s (Youtube, Facebook of Vimeo) te promoten op 045online.nl.

Formaten en specificaties – GIF/JPEG creatives

  • Skyscraper / Wide skyscraper 120×600
  • Rectangle 300×250/336×280 | Actie tot en met 1 januari t/m 31 december – € 35,- p. maand
  • Leaderboard 728×90
  • Half-page Ad 300×600/336×600
  • Billboard 1400×250
  • Fishtank 1400×500

Parkstad Bruist en bloeit

 
Hieronder een lijst met bedrijven en hun plaatsnaam:

Heerlen

Simpelveld

Voerendaal

Landgraaf

Nuth

Kerkrade