Adverteren?

Online Diensten

Navigatie

Hier beneden kunt u zich laten navigeren door de pagina heen voor specifieke onderwerpen.
ISL Marketing
Lees meer!
045 Online
Lees Meer!
SEMPLUS
Lees Meer!
Beersdalweg
Heerlen
Lees Meer!
MobiCenter Heerlen spandoeken
Lees Meer!

HL marketing

Google Adwords omvat alle advertentiemogelijkheden binnen Google. Naast het adverteren binnen de Googlekanalen is het ook mogelijk om te adverteren op websites van Google partners. Googleadvertenties kunnen onderverdeeld worden in advertenties in het zoeknetwerk en in het display netwerk. Beide hebben ze een ander doel.
Advertenties in het zoeknetwerk zijn veel meer conversie gericht en advertenties in het display netwerk zijn meer gericht op het vergroten van de naamsbekendheid. HL Marketing is ook ‘Official Google Certified Partner’ Dit wilt zeggen dat wij de benodigde expertise hebben en ervaring hebben omtrent Google Adwords.

ISL Marketing

Wij zijn ISL Marketing, een online marketingbureau in Heerlen. Recent vierden we ons 12,5 jarig bestaan en werken we voor waanzinnige gave klanten in de regio! We zijn een gedreven team van 7 jonge specialisten met één  gezamenlijke passie: Online succes voor onze klanten!

045 online

045online.nl een uniek regionaal platform voor het promoten van uw merk & organisatie!
Adverteren op 045online.nl is mogelijk door middel van het plaatsen van banners of video-commercials. Binnen ons platform heeft u de mogelijkheid om uw reclameboodschap (Banner & videocommercial) doelgericht te tonen. U kunt uw banner of video-commercial bijvoorbeeld alleen tonen bij dé videoberichten van uw regio of branche. Naast de advertising mogelijkheden heeft u ook de mogelijkheid om uw reeds bestaande zakelijke online-video’s (Youtube, Facebook of Vimeo) te promoten op 045online.nl.

Formaten en specificaties – GIF/JPEG creatives

Wilt u uw merk of organisatie promoten op een uniek regionaal platform? Dat kan bij 045online.nl! Wij bieden diverse mogelijkheden aan kleine- en middelgrote ondernemers om te adverteren en uw doelgroep effectief te bereiken vanaf € 1,-. per dag. 

Advertentiemogelijkheden:

1️⃣ Banners: U kunt adverteren door middel van het plaatsen van banners op ons platform. Hiermee kunt u uw reclameboodschap doelgericht tonen aan onze gebruikers en uw (toekomstige) klanten. U heeft de mogelijkheid om uw banner specifiek te tonen bij berichten uit uw regio/vestigingsplaats of branche.

Hieronder vindt u de formaten en specificaties voor de creatives:

Monster MPU Banner – Sidebar bij bericht: 300×600 pixels

Grote rechthoek sidebar rechts bij bericht: 300×600 pixels € 1, per dag per plaats of themaplaatsing.

Uw banner wordt specifiek getoond bij berichten uit uw geselecteerde (vestigings) plaats of thema. Uw banner wordt dan uitsluitend random (maximaal 5 banners a 15 sec.) getoond bij berichten van de door u aangegeven plaats of thema.

Monster MPU Banner – Sidebar voorpagina: 300×600 pixels

€ 100,- per week.
Rectangle: 300×250/336×280 pixels – € 50,- per maand

Leaderboard: 728×90 pixels – € 50,- per maand

Benut deze kans om uw bedrijf te laten opvallen! Neem contact met ons op via info@045online.nl  informeer naar de advertentiemogelijkheden die het beste passen bij uw behoeften.

Samen maken we uw advertentiecampagne een succes op 045online.nl!

2️⃣ Promotie van bestaande online-video’s: Naast de advertentiemogelijkheden bieden wij ook de gelegenheid om uw reeds bestaande zakelijke online-video’s (op YouTube, Facebook of Vimeo) te promoten op 045online.nl. Dit stelt u in staat om uw bestaande content breder onder de aandacht te brengen.

Promoten van uw video’s!

Voor het promoten en plaatsen van uw commerciële video’s geldt een tarief van € 80,- per maand. (Minimale afname is 1 maand!) Hiervoor ontvangt u een eigen video-pagina (eigen achtergrond) en wordt uw video herhaaldelijk aangekondigd in de speciale ‘aanbevolen –lijst’ onder iedere pagina op 045online.nl. Natuurlijk worden er geen commercials bij uw zakelijke video geplaatst! Verder worden er in de video-omschrijving diverse URL’s naar uw eigen website ingesloten en wordt uw video regelmatig aangekondigd op onze ‘social media channels!

Online pre-roll video-commercial

De explosieve groei van online video biedt adverteerders fantastische kansen. Neem de online pre-roll commercial, een video die wordt afgespeeld voordat een gekozen internetfilmpje van start gaat. Uitermate geschikt om een campagne te targetten op u specifieke doelgroep. Door aan het einde van de video een clickable gedeelte toe te voegen, creëer je ook nog eens traffic naar de website.

Binnen onze (eigen) videoplayer heeft u de mogelijkheid om uw commercial random voor alle video’s te tonen alsook individueel voor een door u gekozen video uit uw regio of branche! Dit betekent dat u uw reclame boodschap nog doelgerichter kunt uitvoeren. Verder krijgt u aan het einde van uw reclame-campagne een duidelijk overzicht van de aantal views en ‘doorkliks’ van uw commercial.

U heeft geen video-commercial?
Wilt u een commercial laten maken? Dan ben u bij 045online.nl ook aan het juiste adres. Onze professionele partners weten als geen ander hoe ze u kunnen helpen met het vertalen van u verkoopboodschap naar een aantrekkelijke en goede commercial.

Bij vragen of onduidelijkheden m.b.t. specificaties kun je contact opnemen met info@045online.nl. Wilt u meer info over de mogelijkheden over het adverteren op deze website? Neem dan contact op met info@semplus.nl. Of, bel 06-31935310

Parkstad Bruist en bloeit

 
Hieronder een lijst met bedrijven en hun plaatsnaam:

Heerlen

Simpelveld

Voerendaal

Landgraaf

Nuth

Kerkrade